HYTTE

 Sjusjøen

Idette prosjektet har oppdraget gått ut på å komme med to alternative forslag for oppussing av hytte.

Det innebar valg av farger på vegger, gulv og møbler, samt fliser, forblenning av mur, dører, tekstiler og belysning.

 

Konsept

Tanken bak prosjektet har vært å skape ei fjellhytte som skal harmonere med fjellets farger, natur og skiftende årstider.

Er det vinter og iskaldt ute, er tanken at kroppen skal begynne å tine idet man tråkker over terskelen.

Er det sommer og sol, er tanken at dører og vinduer kan stå åpne, slik at lufta, lyset og menneskene fritt skal kunne bevege seg mellom ute og inne, i behagelige, rolige og harmoniske omgivelser.

Tanken har vært å spille på lag med fjellets farger og materialer.

Fargesterke detaljer vil komme av seg selv, i form av lappetepper, bilder, saker og ting…

 

Hytta ligger åpent og lyst til og har vinduer som vender mot nord, sør øst og vest, noe som vil gi en fin gjennomgående naturlig belysning hele dagen. Ut i fra beliggenhet og tilgang på godt med naturlig lys, vil elementer av tre og beisede flater passe fint inn i hytta.

Malte flater, lune tekstiler og overraskende elementer vil skape en særpreget og personlig stil.

 

 

Farge- og materialplansjer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder før

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder etter

(Trykk på bildene for tekst og full størrelse)

 ROSETTE   Interiørarkitekt MIAF             Tove Myhren Heby          +47 991 56 090                                                              post@rosette.no      Org. nr. 911 931 222